Aanmelden

Het voornaamste doel van Stichting De Parel van Oudewater met betrekking tot de kennismakingsprocedure is feitelijk in haar missie vastgelegd: ‘het creëren van een veilige omgeving waar bewoners zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd voelen door anderen.’  Dynamiek onder de bewoners is het allerbelangrijkste. De aanname- adviescommissie  bekijkt of  iemand voldoet aan de criteria van leeftijd en zorgbehoefte. Een orthopedagoog gaat vervolgens het gesprek aan met de ouders/verzorgers en de toekomstige bewoner om het karakter verder in kaart te brengen. Een VG arts/specialist /zorgverlener bespreekt het medische deel met u. Er wordt te allen tijde veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste match.

Ook de ouders/verzorgers worden bij dit proces betrokken. Wanneer er enkele geïnteresseerden zijn, worden er groepsactiviteiten georganiseerd met als doel samen een band op te bouwen maar ook om te observeren of de groep een prettig geheel vormt.

Heeft u vragen over de kennismakingsprocedure of wilt u uw kind aanmelden, neem gerust contact op via onderstaande formulier.

    Uw naam

    Uw E-mail

    Uw bericht

    Type de volgende karakters: captcha